Wat doet 'De foto aan de muur' ? PDF Afdrukken E-mail

Wat doen wij? U kunt bij ons uniek fotomateriaal bestellen voor bij u thuis aan de muur. In de woonkamer, keuken of slaapkamer maar natuurlijk ook in uw bedrijf is een schitterende foto een waar pronkstuk aan de muur!

Als ervaren reisfotografen beschikken wij vanzelfsprekend over enorme hoeveelheden schitterende foto's. Regelmatig ontvangen wij van particulieren en bedrijven aanvragen om ons materiaal te gebruiken als wand decoratie.

Met name bedrijven decoreren vaak met 'kunst' aan de muur. Mooi stukje drukwerk, ongetwijfeld. Alleen hebben de medewerkers er vaak totaal geen gevoel bij. Kunst is immers een kwestie van smaak. Daardoor moet men vaak een keuze maken uit een beperkt aantal beschikbare en vooral betaalbare werken. Wij kunnen daarentegen  juist elke wens vervullen. Zoekt u een bepaalde afmeting, een bij elkaar passende serie of iets in een bepaalde kleur? Geen probleem, wij kunnen dat ongetwijfeld voor u leveren. Daarmee heeft u niet alleen een unieke foto aan de wand die uw medewerkers zeker zullen waarderen, ons materiaal is tevens stukken voordeliger dan een kunst reproductie!

Wij hebben vele duizenden verschillende foto's in onze database, u hoeft slechts een mailtje te sturen met uw wensen en wie weet hangt er binnenkort een van onze foto's bij u aan de muur! 

Voor onze afdrukken werken wij uitsluitend met door ons persoonlijk geselecteerde printbedrijven.

Hoewel canvas al enige jaren een gewild artikel is verzorgen wij ook de nieuwste manier van foto presentatie zoals prints op aluminium, achter plexiglas enz.  Met name de plexi foto's zijn een echte eye catcher aan uw muur!

Via onze contact pagina kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken. Heeft u geen inspiratie? Gewoon een verzoek met wat kernwoorden als 'kleurrijk" of "natuur" volstaan, wij sturen u een mooie serie voorbeelden waaruit u ongetwijfeld een keuze kunt maken!

Voor bedrijven en instellingen kunnen wij vanzelfsprekend ook een afspraak maken waarbij we ter plaatse de situatie bekijken. Aan de hand daarvan maken wij voor u een ontwerp voorstel met een mooie, goed bij elkaar passende serie foto's aan de muur.

 

Onder het kopje 'portfolio' kunt u een kleine selectie van het beschikbare fotomateriaal bekijken.

 

Heeft u vragen over de vele mogelijkheden of specifieke wensen? Neemt u gerust contact met ons op;

0164-642195

06-51608720

info (at) defotoaandemuur.nl

 

Albert & Claudia Weterings